Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Rahmi Akıncı İlkokulu

Telefon : 4223260309
Belgegeçer : 4223260309
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://rahmiakncilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Büyük Mustafa Paşa Mah. Alaaddin Sokak No.24 Battalgazi/MALATYA
VİZYON : Türk milli eğitiminin amaçları ışığında paylaşımcı yönetim ve sürekli gelişim anlayışıyla, paydaşlarının beklentilerine cevap veren, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden; özgün,etkili ve nitelikli okul olmaktır.
MİSYON : Sürekli gelişmeyi sağlamak için TKY felsefesini benimsemeyi, vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, demokratik düşünceye sahip, insan haklarına saygılı, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendini ifade eden, kendine güvenen, bilinçli, nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi, tüm personelimizi okulumuzda çalışmaktan, tüm öğrencilerimizi okulumuzda eğitim- öğretim görmekten memnun etmeyi kendimize görev kabul ediyoruz.
BAŞARILAR : 1) Olimpiyat Koleji takım 1.liği (2013-2014) 2) Beşer Eğitim Kurumları 1. 4. 6. lığı (2013-2014) 3) Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Resim Yarışmasında Malatya 2. liği (2014) 4) İl geneli Santranç Turnuvasında 4. lük (2014) 5) MADEP " Sevgi" konulu çalışmada 2. lik, "Hoşgörü" konulu çalışmada 3. lük ödülleri (2014)

Öğretmen :33
Öğrenci :595
Derslik :-1
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :900
Öğretim Şekli :ikili
Saatler : 07:30 17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsleri ve özel minübüsler.
Yerleşim Yeri : Büyük Mustafa Paşa Mah. Alaaddin Sokak. NO: 24 Battalgazi/MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 1 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol turnuvası
Bilimsel Etkinlikler : Bilim merkezi gezileri
Proje Çalışmaları : Anlat Bana Kendini Drama projesi Beslenmeyi Öğreniyorum hijyen ve sağlıklı- dengeli beslenme projesi İyilik eden İyilik Bulur Değerler eğitimi projesi Dönüşümden ekonomiye Çevre projesi Örnek öğrenci sözleşmesi
Diğer Hususlar : Okulumuz rehberlik ve özel eğitime önem vermekte olup, destek eğitimini büyük bir özveri ile yürütmektedir. Yaygın eğitim kapsamında okulumuzda öğrencilere yönelik resim, tiyatro, halk oyunları kursları açılmaktadır. Ayrıca yetişkinler için okuma yazma kursu verilmektedir. Okulumuzda tiyatro ve sinema gösterimleri yapılmaktadır. Oluşturulmuş olan tasarım ve beceri atölyesi kendi imkanlarımızla kurulmuştur.
Yazdır :